Uslovi kupovine

Internet prodajno mesto http://www.drgilbert-centar.com/prodavnica-knjiga/ je u vlasništvu

D.R. GILBERT CENTAR GROUP DOO BEOGRAD (ZVEZDARA)
Mesto: Beograd | Ulica i broj: Vojvode Savatija 36
Šifra delatnosti: 7022 | Naziv delatnosti: Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Matični broj: 20762977 | PIB: 107249523
Web: www.drgilbert-centar.com/prodavnica-knjiga/
Telefon: +381 11 404 2809 | Email: books@drgilbert-centar.com

Internet prodavnica D. R. Gilbert centar groupa Vam daju mogućnost pristupa svim informacijama objavljenim na sajtu.

Na sajtu možete slobodno detaljno pregledati ponudu, bez obaveze da nešto kupite.

Upotreba sadržaja koja nije u skladu sa uslovima korišćenja zabranjena je.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice http://www.drgilbert-centar.com/prodavnica-knjiga/ smatra se prodajom na daljinu.

Robu koju poručite na našem sajtu možete platiti pouzećem, uplatnicom, karticom ili kao pravno lice.

Kupljenu robu isporučujemo u roku od 5 dana putem kurirski službi Daily Express i Poste Srbije, Kupac koji potvrdi kupovinu preuzima obavezu plaćanja poručene robe. Cena robe je izražena je uz svaki artikl.

Kupac ima pravo na odustanak od kupovine u roku do 14 dana. Proceduru za odustanak od kupovine možete pročitati ovde.

Kupac ima pravo na reklamaciju koji se sprovodi na osnovu odredbi Zakona o zaštiti potrošača (“Sl.Glasnik RS” br. 62/2014) kao i odredbi Zakona o trgovini (“Sl.Glasnik RS” br. 53/10, 10/2013).

Više o postupku reklamacija pogledaj ovde.

Zaštita podataka o ličnosti.

Pravilnik o zaštiti podataka o ličnosti korisnika web sajta http://www.drgilbert-centar.com/prodavnica-knjiga/ možete preuzeti ovde.

D. R. Gilbert centar group doo se stara o Vašim podacima o ličnosti sa najvišim mogućim stepenom pažnje i to u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS“, br. 87/2018).

Da bismo uspešno vodili direktni marketing, nudili nove proizvode, obaveštavali o novitetima i aktuelnostima vršimo obradu Vašeg podatka o ličnosti: e-mail adrese.

D. R. Gilbert centar group je rukovalac Vaših podataka o ličnosti budući da samostalno određuje svrhu i način obrade.

Obrada Podataka o ličnosti se vrši prikupljanjem, uvidom, razvrstavanjem i grupisanjem zarad formiranja za D. R. Gilbert centar group  relevantne baze podataka koja nam služi, kao što je navedeno, za efikasnu, brzu i modernu komunikaciju sa Vama i navedeno predstavlja svrhu obrade Vaših podataka o ličnosti.

Podaci o ličnosti se obrađuju na osnovu Vašeg pristanka.

Pristanak je svako dobrovoljno, određeno, informisano i nedvosmisleno izražavanje volje lica, kojim to lice, izjavom ili jasnom potvrdnom radnjom, daje pristanak za obradu podataka o ličnosti koji se na njega odnose.

Smatra se da je davanje Vaše e-mail adrese (unošenje i slanje iste u formu na našim web sajtovima) predstavlja jasnu potvrdnu radnju kojom ste dali pristanak za obradu podataka o ličnosti.

Radi otklanjanja svake sumnje, davanjem Vaše e-mail adrese (unošenjem i slanjem iste u formu na sajtu) potvrđujete da ste prethodno upoznati i da ste saglasni sa ovim obaveštenjem.

Lica koja vrše obradu podataka o ličnosti su ona lica koja su zaposlena u D. R. Gilbert centar group i koja imaju ovlašćenje za obradu podataka.

Možete opozvati svoj pristanak na obradu Vaših podataka o ličnosti u bilo kom trenutku posle čega D. R. Gilbert centar group  briše sve Vaše podatke o ličnosti, zatim će Vaša adresa biti uklonjena sa mailing liste i više nećete dobijati e-mail poruke bliže opisane u ovom obaveštenju.

Uz pravo na brisanje Vaših podataka o ličnosti skrećemo Vam pažnju da imate sva ostala prava propisana Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Sve odgovore i informacije po pitanju zaštite Vaših podataka o ličnosti možete dobiti slanjem Vaših pitanja na e-mail adresu office@drgilbert-centar.com

Izjava o konverziji u slučaju druge valute

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Merodavna cena za kupovinu proizvoda je cena u dinarima. Cena u evrima je samo informativna cena i dobija se primenom zvaničnog prodajnog kursa NBS. Obavezno proverite svaku cenu pre kupovine.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime Gilbert Centra doo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Quadra Pack doo odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Isporuka robe

Roba se isporučuje na teritoriji Republika Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije i Crne Gore.

Isporua u Srbiji

Roba se isporučuje svakog narednog radnog dana nakon narudžbine. Ukoliko ste poručili robu (koja nema posebnu napomenu o vremenskom roku dostave robe) u petak, najkasnije do 12 sati, ona će biti uručena prvog narednog radnog dana. Može se desiti da se određena pošiljka isporuči i u subotu, ako je u pitanju grad/mesto gde služba dostave isporučuje subotom.

U tom slučaju će roba (koja nema posebnu napomenu o vremenskom roku dostave robe) biti pripremljena za slanje prvog narednog radnog dana, odnosno u ponedeljak, a na Vašoj adresi će biti u utorak.

Isporuka van Srbije

Roba se šalje svakog narednog radnog dana nakon narudžbine. Isporuka se vrši putem pošte i rok isporuke je do 10 dana.

Reklamacije

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamacije slati na books@drgilbert-centar.com

Jednostrani raskid

Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe. Kupac gubi pravo na jednostrani raskid ako uz izričitu saglasnost potrošača, trgovac započne pružanje usluge pre isteka vremena u kome je dozvoljen jednostrani raskid ugovora.

Povraćaj robe

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.
Troškove slanja robe na servis ili njihove zamene, snosi kupac.

Povraćaj novca

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Gilbert Centar je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.