Komentari učesnika seminara

Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam dobila priliku da se nađem u grupi polaznika prve generacije AKK. Još je veća čast imati za predavača velikog i dokazanog stručnjaka, Dragišu Ristovskog, koji je u poslovnim kugovima poznat kao uspešan stručni konsultant i biznis trener. Dragiša zrači pozitivnom energijom i uspešno je prenosi na nas tokom svakog predavanja, motivišući nas da razvijamo znanja i veštine za praktičan rad.  Upravo smo zaključili  prvu četvrtinu predavanja u okviru Akademije i moj lični utisak je da među polaznicima vlada sjajna atmosfera, kao i da smo do sada dobili i naučili mnogo korisnih i praktično primenjivih rešenja. Predavanja u meni izazivaju fantastičan osećaj motivisanosti, pomažu mi da stečena znanja primenim u svakodnevnim radnim aktivnostima, kao i da drugačije gledam  na sebe i svoje okruženje. Svako, bio već uspešan ili je tek počeo da gradi svoju karijeru, a želi da se upozna sa veštinama AKK, da napravi odličnu investiciju i investira u svoje znanje, uči od onih koji su se na tom polju pokazali kao uspešni, unapredi svoje prodajne i pregovaračke veštine, unapredi svoju prodaju, poveća uticaj na ljude oko sebe i maksimalno razvije svoj potencijal, treba da se priključi AKK.

Nataša Stojković, Generalni direktor, Profit magazine

Fantastični su utisci. Pregršt primera… Moduli su fino koncipirani i što je najvažnije, drže pažnju. Pravi izbor je biti ovde i pohađati Akademiju u cilju dovođenja svih svojih vrlina do maksimuma i punjenje svih depoa i izgradnje celokupne ličnosti.

Jovana Jakovljev, Izvršni direktor i suvlasnik, Nopal Lux

Kroz svoj dugogodišnji rad sa trenerima, nagledao sam se mnogo različitih ljudi i treninga. Slušao različita gledišta na problematiku, posmatrao različite grafikone, razmatrao mnogo akcionih koraka ka „cilju.“ Ali, samo sam jednom imao priliku da slušam čovjeka čije je lično iskustvo bilo toliko upečatljivo da sam bio zadivljen. Iz svake njegove rečenice je prosto izbijalo iskustvo i sigurnost.  Cijelo predavanje se pretvorilo u jedan razgovor starijeg i mlađeg brata u kome stariji, iskusniji brat, prenosi svoje isustvo kako mlađi ne bi morao da i lično gubi vrijeme na istraživanje dobrih i loših praksi. Takav je i Dragiša Ristovski. Elokventan čovjek, bogatog iskustva koji na izuzetno neposredan način prevazilazi jaz između sebe i publike. Harizmatična ličnost koja i najtvrđe kontraše na diskretan način uspjeva da prebaci u „svoj tabor.“ Bez obzira koliko puta sam sa nekim od kolega iz sektora i šire razgovara o treningu prodaje nisam mogao da ga ne spomenem, ako ništa drugo zato što je jedini predavač koji je dobio ocjenu 5 u preko 95% anketa.

Borko Kikić,  HR direktor  Mko-EKI Bosna i Hercegovina

Na seminaru sam očekivala da naučim tehnike za lakši pristup kupcima, kako  zadovoljiti potrebe kupaca i time proširiti broj klijenata banke. Predavač je odličan. Ceo program je bio jako koristan. Ono što mi se najviše dopalo je teorija prilagođena praktičnim primerima. Seminar će mi pomoći da unapredim načine pristupa kupcma.Preporučila bih seminar svojim kolegama i smatram da je potrebno održati ga prodajnom osoblju u bilo kom sektoru poslovanja.

Ganić Lejla, Stručni saradnik – Union-banka

Očekivanja pre seminara bila su da unapredim svoje znanje u prodaji. Sa seminara nosim pozitivan utisak, sve je bilo na visokom nivou. Takođe sam veoma zadovoljan predavačem. Najznačajnije što sam na seminaru naučio je na koji način se klijentu odgovara na primedbu.

Marjan Boras, Marfin Bank

Izuzetno sam zadovoljan seminarom,bilo mi je zadovoljstvo druziti se sa vama,naucio sam dosta novih stvari i odusevljen sam Dragisinim predavanjem. Prenecu svoja pozitivna iskustva kolegama i poznanicima i nadam se da cemo se ponovo videti na nekom novom seminaru.

Đorđe Marković – Alca grupa

Očekivanja pre seminara su bila velika. Najviše mi se dopao neformalan pristup uz jako dobro obrazloženje suštine problema. Prezadovoljna sam predavačem. Smatram da će mi ovaj seminar uz pročitane knjige D.R. Gilberta puno pomoći da unapredim svoje veštine. Jedna od najznačajnijih informacija koju sam čula na seminaru je načini koje koristimo da bismo uticali na klijente, gde smo mogli da uvidimo da li ih koristimo na pravi način. Seminar bih opisala kao stručan, koristan uz kompetentnog predavača sa uverenim nastupom.

Obuća Sedina, Šef ekspoziture Union banka

Očekivanja pre seminara bila su sticanje znanja u vezi primene nekih veština liderstva u timu koji je u mojoj nadležnosti. Veoma mi se dopao dinamičan sistem predavanja, dosta primera iz prakse koji su primenljivi u svakodnevnom poslu. Informacije koje su mi od velikog značaja su kako motivisati saradnike, kako saopštiti kritiku, veštine vođenja sastanka.

Danijela Krstevski,  Alpha banka

Najviše želim da se zahvalim g. Dragiši Ristovskom, ne samo u svoje ime već i u ime mojih kolega, na zaista fantastičnom seminaru.  Dobili ste sve pohvale i odlične ocene, tako da ćemo i u buduće sarađivati.

Biljana Cvetić – Metalac  a.d , HR Direktor

Današnji seminar je bio vrlo inspiritivan i utiska sam da je sve učesnike prosvetlio.  Osnovni benifiti su proširivanje vidika i ukazivanje na novu mogućnosti. Predavač je otvorena, topla osoba koja je u stanju da predoči sve i da iz nas izvče maksimum.

Dženita Dolan, Interpromet BiH