Najnovija knjiga “21 ZAŠTO I samo jedno KAKO”

Najnovija knjiga “21 ZAŠTO I samo jedno KAKO”

21-zasto-i-samo-jedno-kako-korice11Zašto smo nestrpljivi, zabrinuti, depresivni, zašto stres dominira našim životima, zašto smo sve asocijalniji i agresivniji, zašto nas muče strah, pohlepa i sujeta, zašto smo prestali da verujemo… i kako da pri svemu tome uskladimo svoju prirodu i potrebe sa zahtevima života i istovremeno budemo plemeniti i sačuvamo integritet?
Na mnoga pitanja ZAŠTO postoji samo jedno KAKO!

D.R. Gilbert, jedan od naših najuticajnijih trenera poslovnih veština, specijalizovan za pitanja direktne prodaje, pregovaranja, motivacije zaposlenih I liderstva, posle dvadeset godina poslovnig I predavačkog iskustva I deset uspešnih knjiga, predstaviće čitaocima svih profila svoja inspirativna razmišljanja o najznačajnijim pitanjima koja okupiraju savremenog čoveka.

Polazeći od činjenice da su životna ZAŠTO bezbrojna, kao I da su nastojanja da se dosegnu “odgovori koji rešavaju sve” uzaludna, autor ove motivacione knjige otkriva drevne I zaboravljene puteve ka odgovorima na ključna životna pitanja. Uz reprezentativne primere iz svakodnevnice I literature, uvek nalažeći uporište u tradicionalnim vrednostima poštenja, dobrote I plemenitosti, pokazaće nam kako je izlazak na pravi put težak, ali I mnogo jednostavniji nego što se to na prvi pogled čini.
Nastala iz autorovog iskustva zasnovanog na komunikaciji sa hiljadama učesnika kurseva I predavanja, obogaćena primerima iz života I nadograđena ilustrativnim I produhovljenim sentencama, ova knjiga će biti dragocen saveznik svakom čitaocu nap utu kroz iskušenja svakodnevnog života.

Porudžbine:
Putem telefona 011/27-62-168 od 09-17h
Ili putem e-maila office@drgilbert-centar.com

 

Administrator