Blog

Promocija web aplikacije TAKEIT.RS

 

U Hotelu Mona Plaza, D. R. Gilbert group, u saradnji sa Slovenačkim poslovnim klubom, organizovao je svečanu promociju i radni doručak na kojoj je prezentovana inovativna web aplikacija Takit.rs.
Pred velikim brojem zvanica predstavljene su kratke forme video klipova koje u realnom vremenu pružaju odgovore na prigovore i izgovore klijenata u prodajnom i pregovaračkom procesu.

Ova aplikacija je izazvala veliko interesovanje kod kompanija koje se u svakodnevnom poslovanju  susreću sa izazovima u komunikaciji sa klijentima, a za koje su ponuđena adekvatna rešenja.

Web aplikacija je rezultat dugogodišnjeg rada Dragiše Ristovskog, D. R. Gilberta, trenera poslovnih veština sa preko 20 napisanih knjiga iz oblasti liderstva, prodaje, pregovaranja i menadžmenta.

Iskustvo iz prakse pretočio je u 130 video klipova, nakon više od 3000 održanih profesionalih obuka na kojima je prikupljao i analizirao sve izazove sa kojima se susreću prodavci na terenu.

Tvorci aplikacije napominju da će se sadržaji konstanto obogaćivati novim materijalima i iz domena drugih poslovnih oblasti pa su očekivanja da u budućnosti Takeit.rs preraste u pravu platformu- riznicu poslovnih znanja u vidu digitalne forme.

Aplikacija je nastala u sinergiji konsultantske kuće D.R. Gilbert Group i programerske kuće Web Lab.

 

Regionalna konferencija „Poslovanje sa svrhom“ Beograd, 07.11.2019.

U prepunoj sali hotela Falkensteiner, okupili su se uspešni ljud iz celog regiona koji dele iste vrednosti. Hvala vam svima što ste svojim prisustvom uveličali ovaj skup, koji je prevazišao prošlogodišnji.
Verujemo da je „Poslovanje sa svrhom“ budućnost održivog poslovanja.