Upravljanje projektima

Upravljanje projektima

 

Trening “Upravljanje projektima” nudi efikasne i praktične poslovne savete i strategije koje vam mogu pomoći da što uspešnije, jeftinije i brže ostvarite projektne ciljeve. Ukoliko imate ideju da pokrenete novi projekat u okviru vaše kompanije, a imate nedoumicu u pogledu njegovog započinjanja, realizacije, projektnog tima, budžeta i vremena koje vam je na raspolaganju, ovo je idealna prilika da steknete novi uvid u biznis stvarnost vaše firme.

Koje su tematske oblasti?

-   Karakteristike i specifičnosti projekata
-   Osnovne faze projekata
-   Iniciranje, prioritizacija i odabir projektnih ideja
-   Analiza zainteresovanih stran
-   Kriterijumi i alati za analizu projektnih rizika
-   Planiranje i vremenski raspored projektnih zadataka
-   Realizacija projekta u skladu sa postavljanim zadacima (uloge u projektnom timu, timski rad, motivacija i plan komunikacije)
-   Kontrola i evaluacija toka projekta
-   Završetak projektnih aktivnosti

Kako radimo?

Tokom treninga, prolazeći kroz niz interaktivnih vežbi, studija slučaja i na bazi sopstvenog iskustva, definisaćete sve neophodne elemente, faze i korake projektnog ciklusa.

Nakon treninga imaćete jasniji uvid u trenutnu situaciju u vašem poslovnom okruženju, susrešćete se sa brojnim projektnim idejama koje mogu unaprediti vaše poslovanje, saznaćete metode, tehnike i alate za najefikasniji način selekcije i realizacije projektnih ideja i bićete u prilici da dodatno unapredite vaše trenutne projekte.

Kome je trening namenjen?

Trening je namenjen svima koji se trenutno nalaze u procesu realizacije projekta, ali i onima koji tek planiraju da pokrenu ili realizuju neku projektnu ideju.

Trajanje treninga:
- treninzii se održavaju u jednodnevnoj ili dvodnevnoj formi, u zavisnosti od potreba kompanija.

Predavač: Darko Todorović

Mesto održavanja: Prostorije D.R. Gilbert Centar Group-a, Ilirska 5, Beograd

NAPOMENA: shodno vašim potrebama i specifičnostima poslovanja, možemo modelovati namenski in house seminar, samo za vašu kompaniju u našim ili vašim prostorijama. Više informacija seminari@drgilbert-centar.com  , tel: 062/235-915, 011/27-62-168

 

PREDAVAČI

PREUZMITE REZERVACIONI LIST